PRATITE NAS:

Top
 

Dramski studio

“ZAPREŠIĆKO KAZALIŠTE ZA DJECU I MLADE”

„Daske koje život znače“ u našem Gradu zasigurno predstavlja „Zaprešićko kazalište za djecu i mlade“ koje djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić od 2012. God. te okuplja veliki broj djece i mladih s ciljem razvoja kreativnosti, socijalizacije, poticanja i usmjeravanja dramskih, glazbenih, plesnih i drugih  talenata.

Kod mladih se nastoji razviti ljubav prema kazališnoj umjetnosti, razne vještine, te sudjeluju u svim segmentima nastanka kazališnih predstava.

Uz profesionalne pedagoške, dramske, glazbene, plesne i likovne voditelje realizirane su brojne predstave, sudjelovanja na raznim festivalima amaterskog stvaralaštva u zemlji i inozemstvu i nekim projektima, a snimljen je i film u suradnji sa FKVK-om.

Kontinuirano se pripremaju nove zanimljive, zabavne i edukativne predstave kao što se postavljaju i novi izazovi svim članovima ZKDM-a, a  mašta i razigranost koji se prenose na publiku uz aplauz najveća su pohvala mladim glumcima i svim stručnim voditeljima.

 

UPISI U DRAMSKI STUDIO

Upisi polaznika u novu školsku godinu održavaju su tijekom lipnja i rujna, a za polugodište tijekom veljače. U dramski studio polaznici se mogu i naknadno uključiti uz prethodnu najavu!

Dodatne informacije na email: pouz.info@gmail.com

 

Dobna skupina: predškolski uzrast, školski uzrast djece, studenti, odrasli
Trajanje: 60 sati tijekom školske godine (2X1 sat tjedno), 30 tijekom jednog polugodišta

Cijena: 1.506,9 KN /200 EUR

Mjesto održavanja: Probe se održavaju na pozornici u velikoj dvorani POU Zaprešić

Mogućnost plaćanja u ratama

POKLON PRVAŠIĆIMA:
BESPLATNO POHAĐANJE ZKDM-a PRVO POLUGODIŠTE (30 SATI)

Za upis potrebno je navesti ime i prezime te dob polaznika  i poslati na
e-maila:
 pouz.info@gmail.com

Na Vaš upit dostavit ćemo Vam informacije o terminima održavanja, cijeni, podacima za uplatu i načinu preuzimanja i potpisivanju ugovora. 

    No posts were found.