PRATITE NAS:

Top
 

XII. Glazbene svetkovine – Dalmatino

7 lip

XII. Glazbene svetkovine – Dalmatino

Dalmatinske note kao najljepša uvertira u ljeto

Glazbene svetkovine u Zaprešiću uz grupu Dalmatino

Tradicionalna manifestacija Glazbene svetkovine Pučkog otvorenog učilišta Zaprešića dvanaestu godinu zaredom otvara vrata u čarobni glazbeni svijet i ovoga puta u naš grad donosi zvuke mora i Dalmacije uz grupu Dalmatino!

Jedna od najdugovječnijih glazbenih manifestacija u gradu Zaprešiću više od desetljeća spaja raznovrsnu glazbu u posebnu glazbenu priču koju publika s nestrpljenjem iščekuje svakoga ljeta. Festival „Pramaljeće“ kako još zovu ove zaprešićke glazbene svetkovine, do sada je na svojoj pozornici ugostio brojna poznata lica poput violonista Stefana Milenkovića, Massima Savića, Tamare Obrovac, opernih primadona Mire Vlahović i Dubravke Mušović Šeparović, Klape Sveti Juraj i Vinka Cocea, a ovoga lipnja na pozornicu stiže grupa Dalmatino.
Iza ovog glazbenog dvojca koji čine Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara dvadeset je godina predanog rada, platinastih tiraža albuma i koncertnih nastupa diljem svijeta.

Uz njihove stihove, proslavljeno je nebrojeno mnogo ljubavi i nastale su najljepše uspomene udvoje, a nove ćemo stvoriti 28. lipnja na velikom koncertu u Pučkom tvorenomo učilištu Zaprešić.

Prepustite se najljepšim ljubavnim pričama pretočenim u stihove pjesama „Refužo“, „Dajem ti rič“, „Ditelina s četiri lista“, „Cvit od kamena“, „Cukar i sol“, „Moja jube“ i ljeto započnite uz dalmatinske note u srcu Zaprešića na XII. glazbenim svetkovinama A.D. 2022.
Vidimo se 28. lipnja, u Velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić u 20.30 sati!

Sorry, the comment form is closed at this time.