PRATITE NAS:

Top
 

Izložba slika pod nazivom Portal – Galerija Razvid 12.-22.9.

6 ruj

Izložba slika pod nazivom Portal – Galerija Razvid 12.-22.9.

Galerija Razvid 12.-22.9. / Vršilnica / Izložba slika pod nazivom Portal / autor: Mario Romoda
Izložba će biti otvorena radnim danom od 16-20h
Mario Romoda rođen je u Vukovaru, 1987.godine. Po završetku srednje škole 2006., upisuje smjer slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.
Treću godinu studija završava pod mentorstvom prof. Duje Jurića i prima nagradu za najboljeg studenta ALU. Diplomski studij slikarstva upisuje pod mentorstvom prof. Zoltana Novaka gdje kroz eksperimente i studije na stiropornoj podlozi pronalazi svoj matični medij kroz koji provodi svoj komentar, osvrt, a ponekad i fascinaciju pojedinim elementima kapitalističkog i senzacionalističkog društva.
Akademiju likovnih umjetnosti završava 2012. godine. Kroz karijeru samostalnog umjetnika ostvaruje 10 samostalnih izložbi u Hrvatskoj i mnogobrojne skupne izložbe u Hrvatskoj i inozemstvu, od kojih ističe Cre-art rezidencije u Litvi i Makedoniji.

Kroz svoje stvaranje Mario Romoda se nastoji ne ograničavati jednim stilom i smjerom, već kontinuirano propituje i obrađuje temu koja mu se uvijek nalazi u fokusu interesa, stalno pronalazeći nove uglove i pristupe ponavljajućoj i aktualnoj temi.

Sorry, the comment form is closed at this time.