PRATITE NAS:

Top
 

Besplatne ljetne radionice

24 lip

Besplatne ljetne radionice

Pozivamo sve školarce da nam se pridruže na uzbudljivim i potpuno besplatnim ljetnim likovnim radionicama Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić! Ove godine, srpanj će biti u znaku kreativnosti i umjetnosti, a našu ljetnu radionicu održat ćemo u ambijentu Vršilnice. Bez obzira na vrućine i toplinske valove, zajedno ćemo istraživati svijet umjetnosti i izražavanja.

Naša radionica namijenjena je svim umjetnicima osnovnoškolskog uzrasta, kao i onima koji se tek žele okušati u likovnom stvaralaštvu. Kroz niz zanimljivih aktivnosti otkrit ćemo tajne „starih majstora“ slikarstva, učiti o njihovim tehnikama i stilovima te kako ih primijeniti u vlastitom radu. Također ćemo se upustiti u izradu modernih low poly paper skulptura, jedinstvene tehnike koja kombinira geometrijske oblike i papirnatu konstrukciju, stvarajući upečatljive trodimenzionalne figure.

Ovo ljeto, kao našu glavnu inspiraciju, izdvojili smo Fridu Kahlo, ikonu meksičkog slikarstva poznatu po svojim izrazitim autoportretima i djelima koja odražavaju njezinu fascinaciju prirodom i identitetom. Frida je postala simbolom strasti i snage, a njena umjetnost nudi beskrajan izvor inspiracije za svakog mladog umjetnika.

Osim Fridine magične palete boja i emotivnog izraza, inspirirat ćemo se i kaktusima – nevjerojatnim biljkama koje su majstori preživljavanja u surovim, suhim i toplim uvjetima. Upoznat ćemo se s njihovim oblicima, teksturama i načinima kako ih možemo prikazati u svojim radovima.

Ne propustite priliku za sudjelovanje u ovom ljetu ispunjenom kreativnošću i učenjem! Radionice će se održavati od 2.-5. srpnja, a broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite na vrijeme kako biste osigurali svoje mjesto.

 

Prijave primamo putem e-maila: pouz.info@gmail.com – pošaljite nam svoje ime, dob i kratku poruku o tome zašto biste željeli sudjelovati. Čekamo vas s nestrpljenjem i veselimo se što ćemo zajedno stvoriti nešto posebno ovog ljeta!

 

Vidimo se na likovnim radionicama u Vršilnici!

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.